söndag 16 november 2008

Expedition Robinson


Har ni hört? Robinson är tillbaka! På the one and only list minns vi de skönaste deltagarna genom åren! Skriv gärna kommentarer på vilka profiler jag glömt :D


8. Martin Melin Polisen som vann den första säsongen. Det jag minns mest är den klassiska helkroppsmassagen han fick som vinst efter en tävling, och när jag säger helkroppsmassage menar jag verkligen att snubben fick varenda liten del av kroppen omhändertagen.

7. Jesus Pettersson Robinson-Jesus glöms ofta bort men han var faktiskt ledaren i historiens bästa pakt:"killpakten", 1999 med Klas, Robban och vinnaren Jerker.

6. Zübeyde Simsek Klart den mest färgstarka tjejen genom åren. Klockren dialekt blandat med en skön attityd gör att hon inte ens går att jämföras med tråkmånsar som Alexandra Zassi, Emma Andersson och Mirre..

5. Martin Suorra Slöjdläraren från Gällivare som täljde tandborstar och sov naken på andra sidan. Den som jag skulle satsat mina pengar på om programmet handlade mer om överlevnad än pakter.

4. Leif Svensson Den pigga killen i Sverige-tröja som kysste Anders Lundin när han fick höra om andra sidan. Andra gången han var med i programmet så ville han inte stanna kvar på ön då han fick höra att man var tvungen att tävla tillsammans med en tjej.

3. Lars Gåre Asskön snubbe som jobbade som begravningsentreprenör och myntade många träffsäkra kommentarer.

2. Robert Andersson En av svensk TV:s största kupp genom tiderna leddes av denna norrlänning. På finalen hade han målat sig blå, åt upp sin röst och tog Robinsonstatyetten och sprang iväg med den skrikandes: Den är min!!

1. Buba Badije Veterinären från Gävle. Killen var så bra att alla gick bakom ryggen på honom och röstade ut honom. Sen tyckte Svt att det var bra TV att låta han komma tillbaka igen. Då rev han hela lägret och ropade: Jag byggde det här lägret! bygg ert eget!! klockrent:D

lördag 1 november 2008

Schtekigaste poolbilderna från Maggan


1. Denna gång börjar vid med förstaplatsen! Finns inte så mycket att säga till denna underbara bild X:s Lyser verkligen upp hela kortet och allt blir så ÄKTA!


2. Kan det bli mycket bättre?? En ovanlig pose, men alla kroppsrörelser är så klockrent synkade framför kameran.


3. En true schtekares naturliga poolpose dock räcker den inte hela vägen..

4. Sorry kepsen och t-shirten hör inte hemma i en poolpose! Buddha runt halsen, är ett bra val inför denna fotografering.