torsdag 26 mars 2009

Det ryktas om.....

Iår är det dags igen..Detta år är det destination Napa som gäller! Här kommer tio smaskiga rykten inför sommaren mest stjänspäckade resa..

10. Richard kommer att göra kukspulpturer på stranden.
9. Patrik kommer livnära sig på pizza och pasta i två veckor.
8. Oliver kommer toffla och inte följa med...
7. Richard och Tobbe ska vaxa varandra
6. Ceder och mago kommer vara fulla 15 dagar i rad.
5. Richard kommer ha det fullt upp på dansgolvet.
4. Mago kommer ha de minsta badbyxorna.
3. Martin har lagt på sig inte bara ett, utan ett par kilo.
2. Mago kommer haffa mer än en norska...
1. Tobbe kommer ha den hetaste beach-kroppen ;)

lördag 21 mars 2009

Personer som inte håller måttet i robinson -2009


7.Ranjit - Gängets terrorist.
6.Erik R - Lite som jeppsson; taktisktlagd men ingen hunter direeekt.
5.Erika - Har inte sagt nånting.
4.Nina - Tror att hon ingår i den stora "gemenskapen" tills hon blir utröstad!
3.Beatrice - Besserwisser och mördare!
2.Michel - dumt att göra de andra killarna sotis i första avsnittet!
1.Kerstin - 60 lärare... talar sitt tydliga språk.

måndag 9 mars 2009

Önskelista

Som ni alla vet så fyller jag 20 på söndag. Nu listar jag vad jag vad ni kan köpa till mig i present.

6. Playstation 3 Gärna lite najsa spel till, kanske gta IV, Pro Evolution Soccer 2009 och typ nåt Call of Duty eller nåt sånt..

5. Resa till New York En weekend i det stora äpplet skulle jag inte banga på, shoppa lite, äta lite, chilla med frihetsgudinnan lite helt enkelt..

4. En kattig laptop En av anledningarna till att det listas ganska dåligt är min usla dator. Med en frän liten superdator så skulle ni få sjukt mycket bra listor.

3. En bil Behöver inte vara en Ferrari eller Aston Martin, jag nöjer mig faktiskt med en sportig Audi eller en glassig bmw.

2. Vindsvåning på söder Gärna etage, och får gärna ligga nära slussen, kanske mosebacke eller på mariaberget..

1. Strumpor Alltid bra att ha.

torsdag 5 mars 2009

FULING

I min min desperata jakt på fantasi för ett blogginlägg. råkade jag hitta denna lista från aftonbladet.se Topp 5 värsta utbrotten i idrottshistorien!

5) Sekonderna lämnar ringen, men knappast Jung-Il
Med domarsiffrorna 1–4 förlorade den sydkoreanske boxaren Jung-Il Byun sin finalmatch vid OS 1988. Men det klara domslutet övertygade inte Byun. Han stannade i ringen. Och stannade. Och stannade. Efter 35 minuter uppstod ett visst drama då en stol skickades in för Byun att sitta på. Först efter 67 minuter upphörde OS-historiens längsta utbrott.
4) Kung Fu Cantona Fighting
I senare intervjuer med Eric Cantona har han medgett att han ångrar en sak med sin kung fu-spark 1995 mot Crystal Palace-supportern Matthew Simmons. Cantona ångrar att han inte sparkade hårdare...
3) Zidanes skalle
Man frågar inte Zinedine Zidane om en date med dennes mor eller syster. Det insåg Marco Materazzi under VM-finalen 2006. Italienaren och en hel fotbollsvärld noterade följderna.
2) Tysons två tuggor
Mike Tysons utbrott i match två 1997 mot Evander Holyfield är créme de la créme av utbrott i sporthistorien. När han i den tredje ronden av ”The Bite Fight” bet Holyfield i ena örat var det sanslöst. När han strax därpå tog en tugga även ur det andra örat var det bisarrt. Århundradets underdrift är när den amerikanske tv-kommentatorn i det ögonblicket kommenterar: ”Jag börjar tro att Tyson är en förvirrad individ”.
1) Utbrottens urfader
Ingen annan än John McEnroe kan toppa en sådan här ranking. Hade inte begreppet raserianfall funnits skulle McEnroe ha skapat det. Han personifierar själva idén vansinniga idrottsmän. Det går att fylla en halv topp 30 med McEnroe-klassiker. ”Answer my question, jerk!” vid Stockholm Open 1984 var bra. Men toppnumret är självklart: När han i Wimbledon 1981 i ett utfall mot domaren Ed Wilson fick in såväl: ”You cannot be serious! YOU CANNOT BE SERIOUS!” som beskrivingen att Wilson var ”The pits of the world”.

onsdag 4 mars 2009

Svenska babes

Efter höstens hyllade lista om världens hetaste tjejer har jag nu fått efterfrågningar att göra en lista om sveriges hetaste. Här får ni!



söndag 1 mars 2009

Bästa Msn-Statusen


Msn är ett makalöst sätt att kommunicera med vänner och bekanta. Dessa dagar loggar jag inte in lika mycket som i högstadiet men det är fortfarande kul om man vill skriva med kära vänner in på småtimmarna. Nu ska jag lista vilka som är de bästa statusarna man kan använda sig av!


7. På lunch Ofta man loggar in på msn innan lunch. "Äter middag" skulle vara mycket mer användbart.

6. Samtal pågår Vadå samtal pågår? om man inte klarar mer än en konversationsruta samtidigt kan man lika gärna börja skicka brevduvor och röksignaler. Kom igen 2009 liksom..

5. Inte vid datorn Beskriver inte alls vad du gör för tillfället. Faktum är att ingen tycker det är särskilt intressant att du inte är vid datorn.

4. Online Bra status om du vill att folk ska skriva till dig.

3. Upptagen Bra status om du vill kunna se en film eller tv-serie utan att störas av ploppljud och sånt.

2. Strax tillbaka Bra status om du vill att folk ska skriva till dig men du ändå vill kunna gå ifrån datorn en stund.

1. Visa som offline Bästa statusen. Du väljer själv vilka du vill skriva till. Tyvärr finns det enligt min erfarenhet en stor mängd offline-smygare ute i landet vilket kan ställa till problem. Om ingen är online blir det ganska svårt att påbörja en konversation.