torsdag 9 juni 2011

Softa sommarjobb

Hörde om en snubbe som fick en miljon för att vakta en paradisö och videoblogga då och då i ett halvår. Det kan vara ett av världens bästa jobb. Här kommer några fler funderingar.


10. Glassprovsmakare Finns många olika provsmakningsjobb. Vinprovare, godisprovare och korvsmakare. Ett helt fantastiskt jobb där man får betalt för att äta. Det bästa skulle vara om man fick provsmaka hela menyer, och smaka all slags mat.
9. Sängprovare Detta jobb finns säkert. Man måste ju veta om en säng är skön eller inte.
8. Tv-spelstestare Ett relativt vanligt jobb som går ut på att leta buggar och fel på tv-spel som inte riktigt är färdigställda. Antagligen väldigt varierande och kul.

7. Kapten på ett piratskepp Segla ut i horisonten till tonerna av pirates of the carribean-låten med hissad sjörövarflagg är höjden av frihet. Tyvärr finns risken för myteri och risken att drabbas av sjösjuka.
6. Hemlig agent Om man ska vara hemlig agent måste man vara lika bra som James Bond. Man ska ju inte riskera att dö liksom. Åka runt i världen på spännande uppdrag och träffa schyssta b-rudar låter soft.
5. Backup-kicker i amerikansk fotboll Man behöver aldrig spela matcher för att kickern blir aldrig skadad. Man får miljonkontrakt bara för att sitta och titta på NFL några gånger i veckan och stå och träna långskott lite då och då.

4. Stridspilot Actionladdat jobb som tyvärr är ganska riskfyllt. Extremt spännande dock vilket gör att stridspilot får en sån här hög plats.

3. Filmrecensent Kolla olika filmer före alla andra sen kopiera vad nån skrivit på imdb och sett en stark 3a på alla filmer förutom oscarsfilmer som får 4 och uppföljare till actionkomedier 2.

2. Kung Man får pengar för att inte göra nånting alls. Tyvärr så blir folk jättearga på dig om du går på strippklubb.

1. Skattletare Typ Indiana Jones eller National Treasure tänker jag här. Lösa gåtor och mysterier för att sen hitta ett tempel fullt med guld.

Inga kommentarer: