onsdag 25 januari 2012

Framtida uppfinningar

Om 20 år kommer samhället ha förändrats än hel del tror jag. Här listas saker som kommer tyckas vara självklara 2032.

6. Botemedel mot förkylning i dagsläget finns inget som botar en virusinfektion. Allt som finns är huskurer med vitlök, ingefära, c-vitamin, kan jang m.m. I framtiden kommer våra barn att skratta när vi säger att man när som helst kunde drabbas av en förkylning så man var tvungen att stanna hemma ofrivilligt.

5. Mobiler som laddar sig själv ingen aning om hur det kommer funka men om någon kommer på ett sätt lär dom bli rikast i världen.

4. Ingen blir flintis det finns idag olika sätt att motverka håravfall. Men det är väldigt dyrt och finns inget icke-kirurgiskt ingrepp som funkar 100%. Om 20 år kommer ingen bli flintis.

3. Facebookville ett dataspel som är en hybrid av World of Warcraft, The Sims och Facebook. Folk kommer att kunna göra förskönade bilder av sig själva och kunna gå runt i en onlinevärld och tjäna låtsaspengar och göra allt som finns att göra på låtsas.

2. Easy-Flight kommer kunna köpas på varuhus som rusta eller jula. Apparaten kommer vara väldigt simpel och likna en användarvänlig version av ett jetpack. En sak man helt enkelt kan flyga med. Kommer ägas av samma typ av personer som idag äger vatten-och snöskotrar.

1. Nytt styrelseskick många människor verkar inte kunna "think outside of the box" här. De har bara bestämt sig för att demokrati för all framtid kommer vara världens bästa styrelseskick. Jag tror däremot att det kommer finnas något nytt styrelseskick som är ännu bättre i framtiden.

Inga kommentarer: