fredag 27 maj 2011

Sollentunas bästa badplatser

Man behöver inte åka utomlands i sommar för att bada. Sollentuna har några av norra Europas bästa badplatser.


7. Strandvägen Ingen höjdare. Massa folk som grillar och skräpar ner. Massa vass, ingen bra brygga ingen strand. Enda positiva är att det ligger ganska så centralt.

6. Tegelhagen vid Rådan Ett ställe som inte alltför många känner till. Har själv aldrig badat här men det finns en ångbåtsbrygga som man tydligen kan dyka från.

5. Rösjöbadet Har ett hopptorn, minigolf, vattenrutschbana, fotbollsplan, camping och kommunens varmaste vatten. Mycket trevligt ställe som är proppfullt fina sommardagar.

4. Badberget Klassikern. Fin utsikt och lagom med folk. Solen speglar sig perfekt i vattnet mot den här sidan av Edsviken och lämpar sig bra om man vill fixa en tjusig solbränna.

3. Bryggan i Norrviken Den här lilla bryggan är man alltid ensam om och det finns inte mycket människor i närheten. Här kan man även fiska

2. Översjön Osäker på om denna pärla ligger i Sollentuna men tar med den ändå. En oas långt in på Järvafältet. Nås bäst med hjälp av cykel från Rotebro.

1. Den hemliga bryggan Kan tyvärr inte berätta var den ligger men denna plats är helt fantastisk. Säger bara wow! ses här i sommar

1 kommentar:

Party Partiet sa...

Ravaln i Viby borde kvala in på denna lista.