lördag 31 mars 2012

Sommarplågor 2012


Förra sommaren var det: Om sanningen ska fram, Danza Kudoro, Give Me Everything, Mr Saxobeat, Save the world tonight och On the floor. Sommarplågor är ofta ganska bra till en början men spelas snabbt sönder och blir lagom till hösten hemska.

13. Panetoz - Dansa Pausa
Kolla Youtube-videon då den här låten blev känd. Ett gäng grabbar kommer in i tunnelbanevagen och kör en liveshow. En gullig tant i bakgrunden börjar dansa med. Hoppas på denna :D

13. Swedish House Mafia - Greyhound
En låt som är sponsrad av Absolut Vodka. Coca Cola sponsrar ju låtar lite då och då, den där waving flag exempelvis.

12. Tacabro - Tacata
Låter lite som en sån där internationell låt som alltid brukar komma på sommaren, Hey macarena, we no speak americano, danza kudoro, mr saxobeat.

11. Jennifer Lopez ft. Pitbull - Dance Again
Enkelt recept för en hit. Ta en känd sångare/sångerska och låt Pitbull viska make love to me och säga dale dale dale. Sen en glad melodi och catchig refräng.

10. DEV ft. Enrique Iglesias - Naked
Samma koncept som låten ovan. Denna låten är lite långsammare och ledsnare men lär nog få en remix snart så att den kan spelas på klubbarna.

9. Alesso - Years
Sveriges tredje största houseexport efter Avve och SHM har släppt nytt. Den här kommer pumpas sönder på alla fester i sommar. Riktigt bra låt!

8. Madonna - Girl Gone Wild (Avicii Remix)
Avicii har fått ett hårdare sound! helt rätt 2012 mycket bra låt. Madonnas nya album kommer säkert spelas mycket i sommar utan remixar också. Men för att den ska spelas på nattklubbar behövs Aviciis remix som är grym.

7. Ansiktet - Äckligt
Frågan är om den håller! Väldigt stor just nu och plågorna brukar släppas redan i Januari, Februari om man tittar till tidigare års plågor. Inne med lite halvrap på svenska efter att snookgrabbarna gjorde solokarriärer.

6. David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn me on
David Guetta kommer att ha en och annan plåga på radion i sommar. Denna tror jag starkast på. Finns en ft. med Jeremy Greene som kanske kan slå också.

5. Norlie & KKV - Tröjan du hatar
Bra text och en jättehärlig falsett whooooaaa i refrängen som sätter sig på hjärnan.

4. Loreen - Euphoria
Eeeeh inte så svårgissat...

3. Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego
Inte min smak men extremt populär av någon anledning. Har funnits rätt länge men denna låten kommer att peaka i sommar. Helt säker på att denna kommer plåga oss.

2. Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life
Perfekt för sommarfesten. Den har det viktiga whooa wo wo o o-ljudet som är inne. Lite cool rap, tunga trummor och en catchig refräng. Såhär låter en sommarplåga.

1. Calvin Harris ft. Ne-Yo - Let's Go
R&b-stjärnorna vill att det deras låtar ska spelas på klubbarna då ringer de houseproducenterna. Ne-yo säger let's go och Calvin lägger pampiga synthar.

1 kommentar:

Daniel sa...

Här är listan:
http://open.spotify.com/user/sweetlake/playlist/7hwt8MFEHqsrlR0XCIT3Ze