torsdag 10 maj 2012

Bästa vapnen mot zombies

Jorden sägs gå under 2012, kanske blir det en zombie-epidemi som innebär slutet för mänskligheten? Jag tänker i alla fall vara förberedd! Något av det viktigaste är att ha vapen, och då vapen som antingen kan hugga huvudet av zombiesarna eller förstöra deras hjärnor!


10. Yxa
Närstridsvapen som är helt okej. Tar lång tid att svinga men om man är stark är detta ett mycket bra vapen som man aldrig behöver ladda.

9. Handgranat
Skönt om du behöver döda många snabbt på avstånd. Funkar inte i närstrid.

8. Molotov Cocktail
Lätt att tillverka. Behövs en flaska, bensin/alkohol, en trasa och en tändare. Sen slänger man flaskan och vips så blir det en mindre eldsvåda och zombiesarna brinner upp. Perfekt om du vill döda flera på en gång men inte så bra om de är nära dig.

7. Prickskyttegevär
Skönt vapen om det inte finns så många zombies och du sitter på en trygg plats högt uppe. Vapnet är dock urkasst om du är nära flera av dem.

6. Eldkastare
Vissa zombies är rädda för eld och med hjälp av denna kan de hållas på avstånd. Efter ett tag tar dock bränslet slut.

5. Motorsåg
Skönt vapen att svinga runt om man är omringad! Tyvärr är motorsågar energidrivna och efter ett tag tar bränslet slut.

4. Armborst
Plockar zombies från distans utan att det hörs. Perfekt om man vill smyga lite, vissa zombies dras nämligen till ljud. Pilarna tar slut efter ett tag om man inte drar ut dem från huvudena. Dåligt vapen om det kommer mycket zombies.

3. Svärd
Ett vapen som aldrig behöver laddas och lätt hugger huvudet av zombies. För en tränad riddare så är svärdet mycket effektivt. Är dock svårt att använda för svaga och nybörjare.

2. Shotgun
Kraftigt vapen som är skönt om du vill döda flera zombies med 1 skott. Enkelt att skjuta från höften och man behöver inte sikta så noga för att träffa huvudet. Tyvärr tar det lång tid att ladda och gevären rymmer inte så många skott.

1. Automatvapen
Personligen skulle jag känna mig tryggast med en hederlig kulspruta. Går snabbt att ladda, skjuter mycket kulor, är enkelt att sikta och dödar zombies snabbt. Funkar både om man är omringad och om man vill plocka enstaka från distans. När ammunitionen tar slut kan man använda det som slagträ.

Inga kommentarer: