måndag 11 juni 2012

Uteställen i Stockholm på sommaren

Under sommarmånaderna är det många som vill festa utomhus av förklarliga skäl. Idag listas ett smakprov av vad Stockholm har att erbjuda i utomhusfestande. En hemsida jag vill rekommendera är http://whatsupsthlm.se/ som har en skön kolumn till höger som heter "klubbar som har öppet ikväll" mycket bra att veta för festande 08:or.


10. Kåken
Här finns en utomhusbar uppe på en balkong som är fullsmockad av unga, hippa media-och musikmänniskor.

9. East
Stor uteservering mitt på stureplan som är öppet till 03 varje dag. Skön hiphopmusik och klassiskt barhäng.

8. Gården
Vid Norra Bantorget finner man detta sommarbygge. Just nu är det mestadels EM-visningar här men under resten av sommaren finns även bar med skön lounge-känsla som har öppet till 01 på helgerna.

7. Spymlan
I det sydöstra hörnet av Humlegården finns ett ställe som kallas Spymlan. Ett populärt ställe för minglare i början av deras festkvällar.

6. Utecompagniet
Vill du schteka mitt på svampen är detta stället man ska vara på. Bra överblick över savannen samtidigt som du tar en drink och nätverkar litegranna. Snygg belysning som gör att alla ser lite snyggare ut än vad de egentligen är.

5. Södra Teatern
Vid Mosebacke finns det olika klubbar och konserter flera dagar i veckan. Med stans absolut bästa utsikt minglar du med musik och kultureliten i stan.

4. Berns Terass
Stockholms största nattklubb har en härlig terass som passar för varma sommarnätter.

3. Sommar!
Populärt ställe på Fleminggatan för alla möjliga människor. Främst en yngre publik som svänger sina lurviga till dansant electro.

2. Trädgården
Hipstertätt under Skanstullsbron bredvid Eriksdalsbadet. Här kan man käka hamburgare, spela boule, pingis och basket utöver sånt man annars gör på krogen.

1. F12 Terassen
Fredsgatan 12 levererar klubb sju dagar i veckan. Trevlig trappa där man lätt kan spotta en och annan kändis.

Inga kommentarer: