torsdag 2 oktober 2008

Bästa sätten att spela bort dina pengar på.

5. Trisslotten. Om man har tur vinner man pengarna tillbaka eller i absolut bästa fall 50kr. Jag hatar verkligen trisslotter!

4. Texas Holdém. Med lite grundkunskaper inom poker är det inte så svårt att vinna ihop några hundra... Det svåra är sedan att inte bli för girig och förlora pengarna lika fort som man fick dom!

3. Lången. Då man tippar 1X2 och själv kan välja vilka matcher/sporter man vill spela på. Då kan man ju välja den sporten som ligger en närmst om hjärtat.. Givetvis tror man då att man blir någonslags expert och visst går det att tjäna tusenlappar.. Men det gäller att hitta attraktiva odds.

2.Stryktipset/Europatipset. Det är ju faktiskt sjukt kul att tippa 1X2 på de 13olika matcherna... Men fan, jag lyckas alltid bara få niorätt! Men det är ett spännande och kul spel som man gärna fortsätter med även om man bara lyckats få 9rätt som jag(Det finns chanser till stora pengar på 13rätt)

1. Hästar(V75) spelas på lördagar och sänds på tv! Det är sju lopp och man kan vinna pengar på 7-5rätt. Här finns också chanser till stora pengar, om de lite anonymare hästarna vinner. V75 Vinner till motiveringen: hästar ger allt! Därav spänning i sju lopp på rad... Det kallar jag underhållning!

Inga kommentarer: