måndag 27 oktober 2008

Jämt får man höra...

Flera gånger i veckan ser man insändare i tidningar som metro och city som påpeka hur dåligt vi unga uppför oss på tågen och bussar....

Här kommer en lista på irriterande saker, alla våra goda och helt "felfria" vuxna förebilder gör när de åker kommunalt..


3. Ständigt dessa jävla väskor som verkligen inte får plats i de fullsatta vagnarna... lär er lämna kvar jobbet på kontoret!!!

2. Inte nog med att det ofta alltid är fullt när man ska åka kommunalt... Utan nog fan sitter det en 40-50 talsist brevid en och väcklar upp en tidning.. inte nog med att man sitter som en sardin utan man ska tydligen tåla armbågar i sidorna under en 20minuters färd. För att nån stackars idiot som är trött på livet inte har hunnit läsa tidingen på morgonen!

1. Visst kanske vi unga suckar och tittar snett om någon vuxen sätter sig mitt emot en. Men vi sätter oss iaf längst när vi är ensamma i säterna runt om.. Vuxna ska likförbannat alltid sätta sig ytterst så att man måste krångla sig förbi! Konstigt om nån tittar snett eller suckar på er!

// VÄX UPP

Inga kommentarer: