måndag 6 oktober 2008

Känner du dig extra tung i magen på träning?

Här kommer listan på en hel del gosaker som man gärna stoppar i magen innan ett hårt träningspass.. Men de här sakerna bör du passa dig för de får magen att både bli tyngre och större en vad den egentligen är.... ;D

8. Hallonpaj - Det är en av mina abosluta favoriter inom kategorin efterätter. Men redan på det första varvet i 3km spåret känner man att det var idiotiskt att proppa i sig den där biten en halvtimme före träning. Ändå kan man inte låta bli nästa gång...
7. Lösviktsgodis - Chokladen och Ferraribilarna gör dig förmodligen inte lika snabb som du tror.

6. Prinsesstårta - Härlig skapelse som ofta inte kommer ensam till fikat :) Man blir ofta väldigt mätt lagom till tårtan men kan inte låta bli att smaka en liten bit. Givetvis blir man alldeles för mätt och träningen blir genast lite tyngre!

5. Bullar - Mammas nybakta bullar lagom till att man ska åka på träning är en riktig höjdare innan du väl står där redo att börja fyspasset. Ät de gärna färdiga degen jäser lätt i magen.

4. UFO - Den så kallade dubbelinbakta pizzan som finns bland annat hos Lindas... Den är utsökt god och man kan själv välja sina ingredienser... Dock är det ju som att äta två pizzor och magen blri gärna lite stor,hård och uppsvälld en timmes tv tittande på soffan efter pizzan rekommenderas varmt.

3. Friteradesaker - (Munkar) Små goda bakelser eller pommes.. Svårt att motstå frestelsen men försök att låta bli innan träningen!

2. Kaksmet - Få saker är så gott, som att äta kaksmet direkt från bunken. Men denna ljuva smet(sockerkaka, kladdkaka) ångrar man så fort man har svalt den..

1. Julbord - Vanligtvis har man träningsupphåll runt julen... Men om du nu har tänkt att träna gör det före och inte efter julbordet!
3 kommentarer:

Patrik sa...

tycker listorna kommer mer o mer sällan:) öka takten nu grabbar;)

T Schulman sa...

Sorry vi e på gång;D

Patrik sa...

härligt! jag längtar;)