söndag 25 januari 2009

Saker man inte ska äta på dejt


Jag sitter här och funderar på vilka maträtter som är svåra att käka utan att se ut som en brunstig grottmänniska. Här kommer några maträtter som e svåra att äta om man vill framstå som en civiliserad ung man i sina bästa år.


5. Kebab Det som är bra med kebab är ju att det är billigt, snabbt och lätt att få tag på. Det som är dåligt med Kebab är att man stinker vitlök och är kladdig i hela ansiktet efteråt


4. Ärtsoppa Soppa är svårt att sörpla i sig om man vill se snygg ut. Sen är det obehagligt att gå runt och behöva hålla sig från att fjärta resten av kvällen.


3. Fisk med potatis En livsfarlig kombination om man serverar den på fel sätt.. Ett fiskben i halsen kan få hemska konsekvenser. Varma potatisar kan göra det svårt att prata.


2. Spaghetti med köttfärssås Ohett med spaghettiskägg som hänger ner i mungipan. Ett sätt att undvika detta är dock att rulla upp spaghettin på en gaffel eller skära sönder spaghettin i kortare bitar. Ändå totalt omöjligt att inte spilla såsen på kläderna.


1. Kräftor Fantastiskt smarrigt men allt klosugande, huvudhuggande och stjärtknaprande är ju alldeles för barbariskt. Man blir kladdig, sörplar mycket och blir inte mätt..

1 kommentar:

Party Partiet sa...

Bra lista! Skriv en till!