tisdag 13 januari 2009

Transportalternativ!

Vi i den här bloggen listar ofta händelser som vi själva upplever dagligen. Här kommer ytterligare en sådan lista. Den här handlar om olika transportsätt på morgonen när man ska ta sig till jobbet.

Bästa transportalternativen:

5. Promenad - Att ta en långpromenad på morgonen är absolut inget som tilltalar! Helst av allt vill man ligga kvar i sängen!

4. Cykel - Går åtminstonne snabbare än att gå, men är det kallt ute är det mycket obehagligt. Däremot en varm sommardag kan det vara riktigt skönt!

3. Tåg - Det är ju varm, men det som drar ner är dom få sittplatserna. Trots de få sittplatserna är det klart bättre än cykel.

2. Bil - Många tycker förmodligen att det här borde vara nummer ett på listan. Men trots allt så behöver man tänka när man kör vilket är riktigt svårt på morgonkvisten.

1. Buss - Den överlägsne ettan. Det finns inget bättre på morgonen än att sätta sig på 520 som på Rudbeckstiden eller 179 mot Rinkeby. Att sitta och halvsova i en skön buss i 20 minuter är precis vad som behövs på morgonen!!

8 kommentarer:

Värstakatten sa...

haha vad gör du i rinkeby??

Patrik sa...

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb

Party Partiet sa...

Taxi e baest. Buss e kallt och jobbigt att vaenta po.

T Schulman sa...

Skulle bensinen vara lite billigare skulle bussen inte behövas;)

Niclas sa...

buss suger! skrikande bäbisar, hostande gubbar & fittiga jävla äckel ungar från sollentuna international school, fyfaaan!!

Patrik sa...

inte 179:D en lååång blå buss, sätter mig alltid på samma plats. Nästlängst bak till vänster (när bussen åker framåt). Då har man ingen på 3 rader typ.

Hur skönt som helst att halvsova på bussen!

Värstakatten sa...

helikopter, då kan dra vart som helst..

Patrik sa...

Att bli skjutsad skulle ju vara en kandidat till förstaplatsen. Men då måste man ju vara lite social vilket är extreeemt svårt på morgonkvisten!