torsdag 1 mars 2012

Matställen i Sollentuna


Äta bör man annars dör man.

7. Sams Kebab
Sollentunas bästa kebab som ligger på utsidan av Sollentuna Centrum. Kebab med bröd för 30 spänn! Tips: prova deras gyros mycket god och prisvärd.

6. Ica Maxi Häggvik
Varmkorv för 5 spänn. 10 för varmkorv med läsk. Finns även mkt billiga köttbullar med mos.

5. Pizza House
Sollentunas största pizzor. Stora som dasslock.

4. Palm Village
Thai-ställe mittemot Pizza House. Lunchbuffé som är helt fantastisk. Fin miljö, bra pris (75 spänn) , läsk ingår, soppa ingår och sist men inte minst sushi ingår! Om det inte är lunch rekommenderas nr 19.

3. Tex Mex Buffé
Buffé som serveras även kvällstid och på helger. Nachochips, tortillas, kött, såser, fräscha grönsaker och dryck som ingår för 90 spänn. Finns i Sollentuna centrums food court.

2. Restaurang Zartosht
Persisk restaurang som serverar underbart kolgrillat kött med ris. Lunch för 80 spänn. Ligger vid Helenelunds station.

1.Edsbacka Wärdshus
En av Sveriges finaste restauranger som hade två stjärnor i michelinguiden när den hade andra ägare och hette Edsbacka Krog. Säkert rätt bra fortfarande. Ligger i edsbergsparken.

2 kommentarer:

Lord Winterbeard sa...

Bra lista men lite söder partisk. Vid friska nordliga brädgrader rekommenderas San Marco(!), Häggvik donken, restaurang Sjöängen, Percy's kött(!), Norrviken/Rotebrogrillen och...okejdå... Gillbo krog.

Värstakatten sa...

San Marco ska självklart ha en plats på listan, Norrvikengrillen likaså. Däremot platsar inte de andra.. detta är en topplista inte en lista på ALLA ställen som finns