tisdag 14 augusti 2012

Den perfekta profilbilden

Det är sjukt viktigt att ha en bra profilbild på facebook. Det är denna bild folk kommer att förknippa dig med. Idag ska jag lista knep för att få en bra profilbild på facebook. (knepen gäller för killar)


7. Bilden ska vara representabel
Chefen kan googla ditt namn och få upp din profile pic på 5 röda. Ta inte en profilbild där du är dyngrak eller ser allmänt oseriös ut.

6. Kolla modellers portfoliobilder
Gå in på stockholmsgruppen eller mikas.se och kolla hur modellernas profilbilder ser ut. Tydliga bilder på deras ansikten, ofta svartvita vilket höjer din snygghet ett snäpp.

5. Sitt inte ensam i ett mörkt rum
Ta inte en profilbild när du sitter ensam framför datorn. Det ger ett intryck att du är mentalt instabil och en ensamvarg. Ta inte bilden själv överhuvudtaget!

4. Ha inte en profilbild med en kompis
Ha inte en bild där du sitter bredvid en kompis, då vet man ju inte vem du är. Om du vill ha andra med på bilden måste det vara tydligt vem du är.

3. Ta bilden med systemkamera
Kvaliteten på bilden blir mycket bättre om du tar den med systemkamera utan blixt. Lek gärna med olika ljussättningar för att få fram dina snyggaste drag.

2. Se ut som att du gör något
Bilder där man är avslappnad och inte verkar veta om att någon tar en bild blir oftast bäst. En snygg profile pic är om du sitter med kompisar en sommarkväll och skrattar samtidigt som du tittar bort från kameran.

1. Visa ansiktet
Viktigast av allt. Om du inte visar ansiktet på din profilbild tror folk att du ser ut som ett troll eller har stora komplex över ditt utseende. Profilbilden ska alltid vara en tydlig bild över hur du ser ut.

Inga kommentarer: