torsdag 11 december 2008

Juletid


Så här runt jul är risken att man äter julbord ganska stor. Därför tänkte jag lista de minst goda maträtterna som brukar serveras...


5. Prinskorv.. Usch!! Visst det är lite juligt så det kan få vara kvar på julbordet men jag äter det inte! Korv med bröd kan jag äta någon annan del av året..


4.Lutfisk.. vad är vitsen med lutfisk?? äta lite nyttig mat på slutet av allt, när man redan är svullen som en ballong?? Det kankse är bra för samvetet men vem är sugen på lutfisk när man har avnjutit ett helt julbord??


3. Janssons frestelse.. Det är inte direkt någon frestelse och jag blir inte ens sugen på att smaka.. vem kom ens på att ha ansjovis i den där röran?


2. Memosa sallad.. Det kasnke bara är vi som har denna hemska sallad på vårat julbord? Men jag råkade ta lite för mkt av den som barn, trodde väl att det var skagenröra ;) Nu förtiden klarar jag inte ens av att titta på den..


1. Julskinka! Shit det är så fruktansvärt äckligt! Nää nu driver jag bara julskina är det bästa på julbordet och på min lista fanns det bara fyra saker som inte hörde hemma ;D
Tack för mig, hej

3 kommentarer:

smash sa...

amen va fan tobbe, nu e det andra gongen du skriver om julbord!

smash sa...

.p

Värstakatten sa...

haha fett sant smash!