lördag 27 december 2008

Sporter jag skulle vilja hålla på med om jag inte höll på med basket


Vilka är världens roligaste sporter? Här listar jag de som jag helst provar på 2009!


10. Bågskytte Legolas och Robin Hood- två av de coolaste hjältarna i världshistorien är båda ruskigt duktiga pilbågsskyttar. Tyvärr är bågskyttesporten lite för enformig för min smak men den skulle lätt kunna göras mer intressant. Mitt förslag: Deltagarna ska ta sig igenom en simulerad sherwoodskog och skjuta så många orcher de kan på kortast möjliga tid. Det ska även finnas olika banor och fiender beroende på tävling.

9. Spjutkastning En anrik sport med härkomst från det antika Grekland. Skulle vara kul att kunna kasta ett spjut som spartanerna i 300. Sverige behöver en Torkildsen eller Pitkämäki faktiskt.

8. Vattenpolo Varje sommar spelas denna plaskiga lek bland charterresenärer i hotellpooler runtom i Europa. Man har kul samtidigt som man får en jämn solbränna. Även populärt bland Luke och grabbarna i O.C.

7. Bowling Discobowling är roligast. Detta är en sport som jag är ganska okej på, tror jag fick 160 i en serie nån gång.

6. Quidditch Intressant sport som ännu inte slagit igenom. Skulle toppa listan om det inte fanns såna där farliga dunkare som ibland blir helt galna.

5. Bob Som att åka pulka fast mycket fortare.

4. Beachvolleyboll En sport som lämpar sig perfekt för sommaren och för att lära känna folk på stranden. Synd bara att man bränner sönder fötterna på den heta sanden.

3. Klippdykning Tänk vad mäktigt att slänga sig utför 20 meter höga vattenfall. Adrenalinkicken jag får från att hoppa från 5 meter är redan den fantastisk. Wow

2. Dragkamp Tänk vilken lagkänsla man skulle ha! Ett gäng som jobbar tillsammans och bara ska försöka bli så hajpade som möjligt.

1. Le Parkour Att klättra på byggnader och att ta sig mellan hustak så snabbt som möjligt är något jag tror alla skulle vilja klara av. Kolla öppningsscenen i Casino Royale eller den franska rullen 51st District för att bli frälsta precis som jag ;)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hahaha! Intressant! :)

Värstakatten sa...

jajjamen vill du va med i mitt dragkamplag?