fredag 12 december 2008

sommar -09

Vi brukar vara ett gäng grabbar som varje år åker på semester. Eftersom vi är helt gäng killar som gillar att göra saker i sista minuten kommer därför en lista på ställen vi borde åka till(eller iaf nått av ställena)

5. Magaluf - BCM är ett måste, bästa kvällen! iof bättre strand än i zakke men med för många strandallternativ är det svårt att hålla ihop ett grabbgäng roligare om man håller ihop.... ETT STORT MINUS

4. Indonesien - För den som vill åka bort lite längre och få lite mer för pengarna. 100 SEK = ca 142 450 INR. Det vore väl soft att åka bort en månad eller nått och softa i indonesien;D

3. Egypten - TIA ;D utfäster en belöning för den som kommer på förkortningen! Bra priser, pyramider och snorkling i världsklass måste jag säga lockar!! ingen aning om hur utelivet är eller allt runt omkring men det är nog värt ett försök!?
2. Zakynthos - Jag skulle ranka det som en av de bästa resorna hittills vet att mago inte håller med. Men ett resemål hit vore riktigt kul jag kan itne komma på nått negativt med förra resan. Skönare dansgolv mer utbud än maggan och volleybollnät i vattnet :) allt man behöver för en bra grabbresa!

1. USA - Eftersom vi aldrig skulle kunna komma överens om något annat ställe bör vi åka till USA och hälsa på Martin! Boendet och umgänget har martin redan fixat så det är bara att sätta sig på planet ;D
Här med startar omröstningen för resemålet sommar 09! Andra destinationer går att föreslå;)

11 kommentarer:

Patrik sa...

Jag rostar i den har ordningen:

1.Egypten
2.USA
3.Indonesien
4.Zakke
5.Magaluf


Harligt att ni haller i gang bloggen nu pa riktigt sa man har nagot att lasa har i beijing. aker till thailand ikvall:)

Niclas sa...

patrik har sjukt fel!

1. zante
2. maga
3. indo

dom andra är inget man åker till på sommaren ju... blir det usa så blir det spring break, och vill man till egypten är det lika bra att bara ta en sista minuten för 500 mitt i vintern

Värstakatten sa...

1. Grekland (sakke, rådoss)
2. Ajanapa
3. Spanien (luffen, ibiza)

Sen tycker ja ett en resa i maj till martin skulle kanske va kul...

smash sa...

Zaknthos och Magaluf har vi redan varit i. Gillade det forsta staellet baettre men blir det nott av dem so moste jag rosta for Magaluf (mer tid po svenska barer).

Indonesien are mkt ballt men kom igen, det are svort nog att fo med ett gaeng po apollo charter till mallorca. Taenk do ett corrupt u-land po andra sidan jorden men tsunamis, SARS och annat skit.

Eftersom jag inte kan jobba haera so are USA det enda alternativet jag kan vara med po. Flyg till LAX tar 15 timmar och gor po 6-7000 tur och retur. Hemresan e redan bokad so optimala vore i maj/juni eller springbreak. Fest finns massor i Isla Vista eller tj. Hyr-bil eller train. Boendet gratis i vardagrum (eller hotell).

smash sa...

vaerstakatten, e du vaken?

T Schulman sa...

Hahah det här kommer ta långtid!!!
Roligate äventyret vore helet klart att åka till martin maj/juni eller när han har springbreak! Ingen pluggar ju förutom jag så vi borde kunna vara rätt flexibla när det gäller tid att åka! håller dock med ceder att om vi ska åka till egypt. borde vi kunna hitta en sjukt billig resa nångång i en snar framtid!

MarcusB sa...

Mago säger såhär :

1.och 2. nåt partyställe vi inte varit på än typ rodhos eller aya napa

3. maggan

Värstakatten sa...

"Enda alternativet jag kan vara med på" så kan vi inte ha de! vi får fixa ett budgetalternativ sova på stranden..

smash sa...

Annars moste jag borja langa ,) (ja po riktigt). Har ingen annan mojlighet att fo tag i pengar. Har inte bokat hemresan annu och huset haer are forhoppningsvis helt ledigt under sommaren. Dollarn e billigare aen Euron so levnad blir i ungefaer samma prisklass.

Jag e oxo sugen po nott varmt partystaelle men en av fordelarna med zacke var att alla var singles daer. Ett billigt alternativ kan ju vara Euro-Trip.
Bil Danmark, Tyskland, Amsterdam (kan kanske fixa gratis boende daer), Italien, Grekland, Spanien. Eller poaengen aer:
Vilka laender som helst, snabbaste vaegen till party islands. Tar 1-2 dagar att bila ned. Kombination av roadtrip och party. 2 veckor party maybe?

Värstakatten sa...

Cool idé bra tänkt

T Schulman sa...

Bra ide MARTIN :) dock borde vi i såfall fixa en stor bil som alla kan åka i så att vi inte är så utspridda det blir mer äventyr då! ;D Kul att mago har hittat hit!! haha