måndag 15 december 2008

klassiker

Under julen brukar man kunna tillbringa mer tid med familjen. Därför kommer nu en lista på Familjespelsklassiker för er som har lite tid över under julen:D


10. Fyra i rad - Ett spel som håller hjärnan i trim, går endast att spela två stycken! Därav den dåliga placeringen!


9. Vem där??? - Vem är den mystiske person din motspelare har dragit? Är det någon med stor näsa? ...någon med hatt? ...eller någon som är rödhårig? Roligt spel!! Lämpar sig lite mer för yngre, och går endast att spela två personer..


8. Den försvunna diamanten - Roligt att spela, tyvärr tycker jag att det är lite för mycket "lotto" om vem som hittar diamanten först!


7. Risk - Fruktansvärt kul spel där man ska kriga och ta över världen! Dock lämpar det sig kasnke inte under julen med familjen därav "bara" en sjundeplats, Lätt det roligaste spelet med man kan spela med killpolarna!


6. Tumble - Dra ut en kloss ur trätornet, och bygg vidare på det. Men du får inte vara klumpig. Om tornet välter har du förlorat. Kul spel men är man en vinnare så blir man j****gt förbannad när tornet rasar ;)


5. UNO - Ju fler som spelar desto roligare blir det! Speciellt med poängräkning!


4. Musfällan -Kämpa om poängen genom att ta bort brickor från spelet utan att fjädern rör sig, Ett gammalt spel som man aldrig tröttnar på!


3. Monopol - Kan ta lite vääl långt tid.... Men finns inget bättre än ett parti monopol på ett långt och härligt sommarlov!


2.. Twister - Familjespel där det gäller att vara smidig och hålla balansen har blivit en klassiker de senaste åren!


1.... FIA MED KNUFF - El Classico numero uno ;) Finns även en variant för de lite äldre(Fia med hutt) ;D bör testas!

1 kommentar:

Värstakatten sa...

Vem där? haha är det nån som har kvar ett sånt spel?