torsdag 2 februari 2012

För mycket människor


Att vara utomhus på helgmornar eller vardagskvällar kan vara uppfriskande därför att inga andra människor är ute då. På vissa ställen vill man faktiskt att det ska vara tomt på folk.

8. Hissen Pinsamt att stå så nära inpå människor man inte känner. Ta fram mobilen och låtsas att du gör något viktigt "mobilcamouflage aktiverat".

7. Nöjesfältet Att vara på nöjesfält utan att behöva stå i kö är drömmen. Jag brukar försöka åka till grönan på vardagar runt lunch för att undvika så mycket människor som möjligt.

6. Skidbacken Nypistat eller till och med pudersnö är det vackraste som finns. Påsklovet i Romme klockan 15 är mardrömmen. Liftkö, isiga backar och för mycket folk i backarna så man måste väja.

5. Gymmet -Hur många sets har du kvar? är en fråga som jag hatar tillsammans med -Använder du den där? På gymmet ska man kunna träna det man vill, om allt är upptaget så blir det svårt.

4. Nattklubben Ibland är det så mycket folk att man inte kommer in. Ibland är det så mycket folk i garderobskön att man hinner bli otaggad. Ibland är det så mycket folk i baren att man inte pallar beställa nåt. Ibland är det så mycket folk på dansgolvet att man blir trampad på tårna och blir knuffad fram och tillbaka. Ibland är det så mycket folk att man blir utslängd.

3. Restaurangen Ni står i Kungshallen med er bricka i händerna, har precis beställt jättegod mat men har ingen sittplats. Till slut får ni gå fram till någon som nästan har ätit klart och fråga om det är ledigt där.

2. Pendeltåget På morgonen är man extra trött och försöker alltid hitta en del av tåget där man kanske skulle kunna få en sittplats. Tyvärr är ALLA pendeltåg ALLTID överfulla på morgnarna så det slutar med att man får stå och luta sig mot en stång.

1. Motorvägen Köer på motorvägen eller vägar i allmänhet är det värsta som finns. Finns inget som gör en mer stressad av att sitta fast i trafiken och inte kunna ta sig därifrån.

Inga kommentarer: