tisdag 7 februari 2012

Klassiska facebookuppdateringar


Vill tillägna denna lista min gode vän Niclas som spenderar väldigt mycket tid framför fejjan och tipsade om flera av dessa uttjatade uppdateringar.

9. God morgon världen/ godnatt folket!
Såna fraser är inte så himla roliga att läsa faktiskt. "Världen" bryr sig inte om att du går och lägger dig, kanske dina kompisar bryr sig och då blir det trevligare om du riktar dig till var och en.

8. Unnar mig ett glas vin ikväll # vardagslyx!!!
Glamourvarning?? nej nej alkoholistvarning.

7. FÖRSKYYYYYLD!!!!!
Svårt att stava för vissa. Klassisk "tyck-synd-om-mig-status" kan även kombineras med att man är på väg till jobbet eller har en skitsvår tenta på gång och pluggat massvis.

6. Shit va det snöar och blåser ute! inte så sugen på att gå ut idag.
Återkommande samtalsämne bland folk som inte har något att prata om. Iq-befriande småsnack är astråkigt.

5. En bild på sin middag
Vad vill man säga med det? att man resten av veckans dagar inte äter riktig mat? Facebook handlar för många om att visa hur grymt liv man har. Denna status visar att du har råd med mat- Grattis önskar vi från theoneandonlylist.

4. Myskväll med älsklingen <3 <3 <3
Allt är så perfekt och det ska alltid vara detta mys och hjärtan överallt. Måste man verkligen dela med sig till andra hur mycket man vill mysa med sin älskling?

3. har jag redan hunnit med att städa, handla och träna. Idag är jag produktiv! Skrytstatusen som jag kallar den handlar ofta just om träning. Mycket populärt att skriva om hur duktig man har varit och hur skönt och uppfriskande det är med spinning och zumba.

2. Ett googlat semiaggressivt citat på engelska
Skrivs oftast av tjejer som tycker killar är svin alternativt hipsterkillar.

1. Mobilkamerafoto framför spegeln med putande läppar
Duckface-grejen ser bara löjlig ut. Visst snyggingar framför spegeln är egentligen synd att klaga på, men att lägga upp en bild på sig själv helt out of the blue kan uppfattas något narcissistiskt.

Inga kommentarer: