onsdag 15 februari 2012

Konspirationsteorier


Hemligheter och mystiska oförklarade saker är bland det mest spännande jag vet. Idag listas några av världens mest populära konspirationsteorier.

6. Månlandningen
Usa gjorde en bluff i propagandasyfte för att ligga före sovjetunionen i Forskningen. Flaggan vajar, ljuset är fel, stjärnorna syns inte. För mer läsning kolla in http://sv.wikipedia.org/wiki/Konspirationsteorierna_om_m%C3%A5nlandningarna

5. Area 51 och Roswellincidenten
Är en amerikansk militärbas ute i öknen. Konspirationsteoretiker säger att UFO-verksamhet bedrivs där samt att det förvaras kraschade UFO:n där. 1947 sägs en farkost ha störtat i New Mexico. Incidenten är den mest omskrivna UFO-incidenten nånsin och kallas Roswellincidenten.

4. 11 September 2001
Finns för lite vrakdelar efter planen, hur kunde husen runt world trade center kollapsa? Varför kunde inte USA:s flygvapen göra nåt. Det finns vittnen som säger att de hört explosioner från källaren i World Trade Center. Teorierna säger att USA:s regering gjorde attackerna så de kunde få en anledningen att påbörja kriget mot mellanöstern. Detta är en väldigt populär teori och tydligen så tror väldigt många amerikaner att det var Bush och gänget som gjorde attentaten.

3. Bermudatriangeln
Mellan Florida, Bermuda och Puerto bildas en triangel som kallas Bermudatriangeln. Skepp och flygplan sägs mystiskt försvinna i detta område. Det kan bero på utomjordingar, pyramider på havets botten eller Atlantis.

2. Illuminati & Frimurarorden
I många filmer och böcker har Illuminati nämnts som en grupp som under ytan kontrollerar hela världen. Ett hemligt samfund som styr över människor. Frimurarna är också ett slutet samfund som folk vet mycket lite om.

1. Slutet av Maya-kalendern 21 December 2012
Mayakalendern tar slut, bibeln förutspår att jorden ska gå under, Nostradamus säger att jorden går under. Naturkatastrofer, meteorer, världskrig, UFO:n eller att solen sprängs är olika teorier.