söndag 26 februari 2012

Present till 23-årig kille


Den 15:e Mars fyller Värstakatten 23. Om ni inte redan köpt en present eller kanske vill köpa en till kan ni läsa min önskelista för några ledtrådar.

6. Pengar/presentkort
Ska endast ges av föräldrar eller släktingar. Kan bli konstig stämning om någon fattig polare ger dig en röding.

5. Kläder
Att köpa kläder kan vara svårt om man inte riktigt känner personen eller vet vad den har för storlek. Satsa på kalsonger, mössor, halsdukar eller snygga basketlinnen. Typ New York Knicks eller La Lakers är snygga.

4. Accessoarer
Ett snyggt armband eller halsband uppskattas lika mycket av oss grabbar som det uppskattas av er tjejer. Ta reda på vad personen har för mobil och köp ett snyggt mobilskal. En personlig önskan i år är en sån där plånbok från pulp fiction där det står bad mother fucker på.

3. Filmer & spel
En snygg box med sagan om ringen-trilogin skulle uppskattas av många killar. Jag samlar på DVD-filmer och blir glad för det mesta i filmväg särskilt om du själv kan rekommendera den. Spel uppskattas av alla 23-åriga killar. Fråga hans kompisar om han gillar sportspel, bilspel, first person shooter eller fantasygrejer. Brädspel uppskattas även det. Köp GTA V när det kommer! Alla killar älskar GTA.

2. Elektronik
Kostar mycket pengar men kommer ALLTID uppskattas. Min bästa present på länge var ett PS3 jag fick förra året. Spelkonsoler, datorer, mobiler, hörlurar, högtalare.

1. Upplevelser
Överraskningsfest, skattjakt som på barnkalas eller varför inte go-kart. Upplevelser som fallskärmshoppning eller en weekend i new york uppskattas säkert av många. Massage, cybertown, middag med vänner.

Inga kommentarer: