söndag 22 april 2012

Sveriges sämsta TV-program just nu

Jag borde börja göra TV, det finns alldeles för mycket skit på bästa sändningstid. Har massvis med bra idéer på TV-program bland annat en serie som påminner om Hunger Games där en dörrvakt, en lapplisa, en tågkontrollant, en telefonförsäljare och en Grabbarna Grus-bartender ska döda varandra tills bara en är kvar. Tror många skulle se den serien. 


6. Den sista dokusåpan
Tanken bakom en zombieserie med dokusåpakändisar låter mycket roligare än vad det egentligen är. Ingen humor, ingen handling, dåligt manus... dååååligt gjort..

5. Smartare än en femteklassare
Redan nämnt detta übersugande program förut i bloggen. Blir arg bara av att tänka på det.

4. Big Brother
Varför kollar man på detta år efter år? Aldrig gillat Big Brother, finns inget syfte och är inte särskilt underhållande.

3. Kvällen är din
Finns för mycket sångprogram på tv. I detta program ska nån amatör som inte ens kan sjunga köra en duett med sin idol. Martin Stenmark ska självfallet avsluta programmet med en sång samt säga till var och en att det är han personligen som ordnat så att de kan träffa sin idol.

2. Hem till gården
Ångest när man är hemma sjuk och hör introlåten till denna ögontortyr.

1. Wermland forever
Såg ett avsnitt för jag blev så fascinerad över att såna här TV-program produceras. Ett svenskt the hills som handlar om värmlänningars vardag.................................................

Inga kommentarer: