fredag 27 april 2012

Bästa medlemmen i Avengers

Idag kollade jag frukostbio på nyrenoverade Rigoletto. Ovanligt trevlig personal, snyggaste toaletten jag sett, cool VIP-avdelning med gratis popcorn & läsk OCH en riktigt bra film. Avengers levde upp till hajpen och levererade en mycket bra superhjältefilm. Här listas vem som är viktigast i Avengersgänget.




7. Nick Fury
Samuel L Jackson med ögonlapp är chef för S.H.I.E.L.D som fixat hela Avengersgrejen. Hans funktion är lite att vara coach för gänget så att de ska samarbeta bättre.


6. Black Widow
Enda bruden i gänget. Spion som är grym på att få folk att avslöja sina planer genom att låtsas vara sårbar. Riktigt snygg och bra på att fightas.


5. Hawkeye
Lönnmördare med pilbåge. Skjuter pilar ungefär lika bra som Robin Hood och Legolas. Han har väldigt bra syn och hörsel. Har väldigt bra koll på sin omgivning.


4. Captain America
Supersoldaten som vann ett helt krig en gång i tiden. Det som skiljer honom från de andra hämnarna är att han är en ädel man som gör allt för sitt land. Han är lagets general på slagfältet och har en sköld i ett material som inte kan gå sönder.


3. Hulken
Skönt att ha den här snubben i sitt eget lag. Extremt snabb, stark, spänstig och aggressiv. Dessutom kan han inte dö. Även en tillgång för teamet i Bruce Banner-tillståndet då han är ytterst smart.


2. Iron Man
Tony Stark är smartast, rikast och divigast i världen. När han sätter på sig Iron Man-dräkten så kan göra nästan vad som helst.


1. Thor
Halvguden som nästan är lika stark som hulken, har en sjukt bra hammare, kan flyga, starta tornados och skjuta blixtar. Dessutom är han ju en del av nordisk mytologi vilket vi svennar måste vara stolta över!

Inga kommentarer: