onsdag 25 april 2012

Vilket lag vinner NBA 2012

På torsdag spelas sista omgången av grundserien och inatt blev det sista laget klart för slutspel. www.nba.com är en sida där allt finns att läsa om årets slutspel och alla lag. Idag ska jag försöka lista vilka lag som har störst chanser att vinna hela skiten.



3-4. Semifinal East Chicago Bulls
Rankas som NBA:s bästa lag tillsammans med San Antonio Spurs. Förra årets MVP, Derrick Rose har inte haft en riktigt lika bra säsong i år, men då har resten av laget steppat upp. Boozer och Noah är riktigt jobbiga att spela mot.

Semifinal West Oklahoma City Thunder
Riktigt bra lag! Kevin Durant 88a, Russell Westbrook 88a, James Harden 89a, Serge Ibaka 89a kommer att vinna många titlar om några år om de får behålla samma trupp. I år tror jag att Kevin Durant får pris för grundseriens MVP.


2. La Lakers 
Lakers kommer in till slutspelet som sjätte bästa lag efter en tuff säsong. Kobe har haft skadeproblem, ny coach, Lamar Odom borta, Metta World Peace armbågar folk. Det som talar för Lakers är rutinen plus att Andrew Bynum har haft sitt livs säsong och är just nu NBA:s bästa center.



1. Miami Heat
Lebron James och Dwayne Wade är ligans bästa radarpar och efter den snöpliga finalförlusten mot Dallas Mavericks förra året är de mycket revanschsugna. Lebron James åkte till Miami för att vinna mästerskap. Det som blir den avgörande faktorn är om Chris Bosh klarar av att hålla Bynum, Boozer, Garnett och resten av ligans stora killar.

Inga kommentarer: